check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Atta mexicana B2B

Wil je op de hoogte blijven van niet voorradige producten en/of mierenkolonies?

Welke mierensoorten zou je graag in ons assortiment willen?

Atta mexicana kopen

Een atta mexicana kolonie kopen houdt in dat je een mier in huis haalt die afkomstig is uit Mexico en Arizona (VS). Je haalt echter vooral een mier in huis die erg groot kan worden en voor wie stabiliteit enorm belangrijk is. Een atta mexicana kolonie kopen kan een alternatief zijn voor een acromyrmex octospinosus kolonie te kopen. Beide mieren hebben namelijk raakvlakken. Vooral qua ruimte die ze uiteindelijk in gebruik nemen. Want vergis je niet, de Atta mexicana kolonies kunnen uitgroeien tot een paar miljoen werksters en meerdere liters schimmel, hou hier wel rekening mee!

De koningin kan zomaar 29 millimeter worden

Door een atta mexicana kolonie te kopen, koop je een reuzenmier. Zo kan de koningin bijvoorbeeld zomaar 29 millimeter worden. Natuurlijk zijn de werksters met tussen de 3 en de 16 millimeter een stuk kleiner. De soldaten echter, zijn ook al aan de forse kant met afmetingen tussen de 18 en de 23 millimeter. Je hebt aan deze mierensoort heel het jaar door plezier. Ze houden in tegenstelling tot veel andere soorten namelijk geen winterslaap.

De mier doet het goed in een cilindernest

Kies je ervoor een atta mexicana kolonie te kopen, betekent dat je ook een cilinder nest dient te kopen. Daar gedijen de mieren namelijk het best in. Waar de mieren ook al goed in gedijen is een temperatuur tussen de 23 en de 26 graden. In de optimale situatie houd je de temperatuur constant op 26 graden. Let vooral ook op de luchtvochtigheid, die idealiter tussen de 95 en 99 procent bedraagt.

Een atta mexicana kopen: je haalt een echte bladsnijder in huis

Als je besluit een atta mexicana kolonie te kopen, weet dan dat de mier te maken moet krijgen met een zeer stabiele temperatuur en luchtvochtigheid. Krijg je dat in orde, dan heb je de beschikking over een speciale en prachtige mierensoort. Ook deze mier geldt als een schimmel verbouwer. De mier verwerkt diverse soorten bladeren en voert die vervolgens weer aan de schimmels. De mier geldt als een echte bladsnijder. In het wild is de mer gewend aan een extreem constante temperatuur. Wil je de temperatuur goed monitoren, dan meet je de waarde op de plek waar de schimmel zich bevindt. Meet de temperatuur juist niet in de behuizing, want dan krijg je nooit nauwkeurige metingen.

Een uitdaging voor de ervaren mierenhouder

Het is dus uitermate belangrijk om steeds te zorgen voor een constante temperatuur en zeker ook de luchtvochtigheid in de gaten te houden, Het is een absolute voorwaarde om deze mierensoort te kunnen houden. Dat maakt het een uitdaging voor de wat meer ervaren mieren houder. De beginner doet er niet verstandig aan voor deze mier te kiezen.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Vorige
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?