check-solid-wit-15px

Maandag t/m donderdag voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden!

check-solid-wit-15px

Maandag t/m donderdag voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden!

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
88 berichten.
TriiCkS heeft geschreven op 26 september 2022
Altijd goede kwaliteit voor de juiste prijs! Bestel hier voornamelijk al mijn toebehoren. Ik ga binnenkort als het nodig is eens de verticale nesten uittesten, die lijken me gaaf!
Alexander heeft geschreven op 15 september 2022
Ik had een week geleden een Messor Barbarus konigin gekocht met 10 - 15 werkers en wat accessoires. Alles is vlot toegekomen en de mieren zijn toegekomen in topvorm. Als ik iets nieuws nodig heb bestel ik er zeker nog een keer!
christiaan heeft geschreven op 8 augustus 2022
Paar weken geleden een Messor Barbarus queen, Pheidole Pallidula queen, reageerbuisjes en wat voeding gekocht. kreeg er ook gratis een Lasius Niger queen bij. allemaal goed gevoed, en netjes verzorgt.
Ook allemaal al werksters gekregen maar helaas is de Lasius queen plotseling overleden toen ze haar eerste werksters kreeg (weet niet waarom).

Ondanks dat wel tevreden, en ga zeker weer een keer bestellen.
kris heeft geschreven op 2 augustus 2022
Snel geleverd de poppen, en netjes verpakt 😉
beargilles heeft geschreven op 27 juli 2022
Heel te vrede van de bestelling het kwam verzorgt toe en ik moest er maar 1 nacht over slapen en de mieren waren er. 10/10
Theo heeft geschreven op 13 juli 2022
Paar maanden geleden een paar mieren queens gekocht.


Zeer vriendelijk ontvangen , goede uitleg , en mooie prijzen!

Bedankt en tot snel
Pierrard heeft geschreven op 28 juni 2022
Boutique superbe. Les commandes arrivent rapidement et toujours en super état à des prix très raisonnable

Schitterende winkel. Bestellingen komen snel en altijd in goede staat aan tegen zeer redelijke prijzen.
mathiasramaekers heeft geschreven op 16 juni 2022
Vorig jaar een messor barbarus redhead koningin gekocht en een paar weken geleden nog een messor barbarus (gewoon) gekocht plus extra poppen en extra benodigdheden. Iedere keer heel mooi en inorde aangekomen. Zeker en vast een goede winkel!
Kloes heeft geschreven op 11 juni 2022
Meerdere bestellingen en kolonies hiervandaan, altijd alles super goed ingepakt en met veel liefde mijn kant opgestuurd, goed contact, kortom super service!!!
Danthe Agterberg heeft geschreven op 10 juni 2022
Super service, geweldige uitleg en super snelle bezorging. Alles met veel zorg ingepakt en goed aangekomen. Ben ook langs geweest op de zaak, daar is goed te bekijken en de gastheer is heel beleerd en profesioneel.
Dikke 10 uit 10 krijgen ze hier.
Echt een aanrader met de beste webschop gericht op mieren.
Ga zo door.
torcham3887 heeft geschreven op 3 juni 2022
Hele goede winkel! Al mijn vragen zijn beantwoord via de live chat en de mieren kwamen zoals het ernaar uit ziet goed en gezond binnen, voor een hele goede prijs en goeie service! Ik ga hier vaker bestellen.
10/10!!!
SKYANTS heeft geschreven op 1 juni 2022
Uitstekende winkel! Ik heb mijn mieren naar Ierland laten versturen, de livechat is ook HEEL nuttig, altijd reagerend. Ik vond het ook leuk hoe ze een gratis geschenk hebben toegevoegd erg leuk! (Ik raad het aan om in deze winkel vrij goedkoop producten en mieren te kopen met een aantal leuke deals)
Levi Jansen heeft geschreven op 30 mei 2022
Ik heb 10 camponotus maculatus poppen gekocht en Ik kreeg er 14 met larve! Zeer goede website erg blij met al mijn aankopen.
Levi heeft geschreven op 14 maart 2022
Ik heb al meerdere dingen gekocht en ben wel eens bij de showroom geweest echt cool en gelijk wat mieren gekocht ik raad de website zeker aan omdat ze erg goed met de mieren omgaan en erg betrouwbaar zijn zeker kopen
Domenique heeft geschreven op 23 februari 2022
paar dagen terug polyrhachis dives gekocht met complete setup. vandaag binnen.
alles was netjes verpakt. kolonie is gezond aangekomen zover ik zie.
om het kort te houden. ik raad het zeker aan om hier mieren en andere dingen te halen.
top service goed kwaliteit en meer.
dikke 10!
Rob heeft geschreven op 26 januari 2022
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan heeft geschreven op 19 januari 2022
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan heeft geschreven op 8 januari 2022
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek heeft geschreven op 19 december 2021
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman heeft geschreven op 16 december 2021
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Previous
Next

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen

Welkom op onze webshop!

Sidebar

Sign in

No account yet?