check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
99 berichten.
Thibo schreef op 7 november 2023
Zeer snelle levering, de hoogste kwaliteit, kerngezonde mieren en bij een vraag krijg je meteen antwoord. De beste webshop voor mieren als je het mij vraagt.
Een echte aanrader!
Michel Heitlager schreef op 9 september 2023
Vandaag 9-9-23 zijn we na het maken van een afspraak op bezoek gekomen in Druten vanuit zuid limburg.
We wilden een start maken met de wonderlijke werelden van mieren kolonies.
Prima ontvangst. Prima uitleg. Heel vriendelijk.
De start kolonie is een nicobarensis geworden. Koningin met broed en flink wat werkers.
De reis hebben ze prima doorstaan.
Ben benieuwd hoe ze het gaan doen in hun nieuwe omgeving.
Een erg leuke dag en zekers het bezoeken waard.
Thibo Dirks schreef op 7 september 2023
Super snelle levering. Alles was goed verpakt en de mieren zijn levend aangekomen. Alle producten zien er goed en stevig uit, mieren gezond..
Een echte aanrader!!!
Zeger Vink schreef op 11 juni 2023
We zijn een keer in Druten geweest bij de showroom en dit was heel leuk. Ik heb meerdere keren iets besteld en word altijd op tijd geleverd.
Anneke Diepens schreef op 14 mei 2023
Topservice, Ik kom er al jaren, altijd goede kwaliteit, goede uitleg en fijne spullen. De showroom is echt bijzonder om te zien.
A.Schouten schreef op 18 maart 2023
Opmerkzaam dat ik overal te horen krijg dat Harpegathos venator alleen maar levend voor aanneemt, en hier geven ze aan dat ze WEL ook honing of stroop lusten.
Ik zal het eens uitproberen..
leoenstitch schreef op 14 maart 2023
Ik had onlangs een tetramorium caespitum koninginnetje met 3 werksters besteld. Het koninginnetje had echter maar halve pootjes. Ongeveer een week later waren alle drie de werksters al dood. Even later was de koningin ook overleden. De mensen van Quality Ants hebben me direct geholpen en een waardebon refund verstuurd. Ik ben hun heel erg dankbaar. Ik was al een vaste klant en dit heeft nog echt eens bevestigd dat ze geweldig zijn.
leoenstitch schreef op 13 maart 2023
Ik heb al tientallen vragen gesteld in de live chat en heb elke keer antwoord gekregen. Ook hun producten zijn geweldig. Ik raad deze winkel aan.
Nathan Lambert schreef op 28 februari 2023
Perfect…alles is perfect de site is heel goed gedaan ik heb al 3 kolonies besteld waaronder camponotus maculatus in de winter zijn ze nog beter verpakt ik had schrik dat er een paar het niet zouden overleven maar ze waren allemaal levend en in goede condities ook mijn camponotus nicobarensis die in het begin maar met 2 koninginnen waren zijn nu met ongeveer 200 in zelf niet een jaar!!! Het enige probleem is dat de gratis koninginnen soms niet vruchtbaar zijn maar dat is geen probleem. Anders alles top ze zouden meer moeten verkopen want ze doen het heel goed!!!
M h l coppens schreef op 11 oktober 2022
Bestel normaal elders , of print dingen zelf uit en creëer dingen zelf. Omdat het leuk is als je iets zelf gedaan hebt en Ant are nr1 natuurlijk en dacht een keer tijd voor wat anders , heb al zoveel besteld en gedaan en was opzoek naar wat nieuws en nieuwe uitdaging. Feeder flesjes besteld voerbakjes , en 3q fugax mieren nest, ze zaten in 2 tubes ipv 1 wat ik verwacht als ik een 3q nest bestel, maar dit is geen probleem ze komen wel bij elkaar , maar nu het volgende buisje 1 zag er opzich goed uit , buisje 2 was 1 vd 2 q dood en water door het watje in het tussen kamer (niet vol maar als je hem recht legt loopt het wel doorheen) ik weet niet of er broed en kroos bij zat maar nu te rommelig te zien heb ze nu wat schuiner gezet en het gaat vast goedkomen. Weet niet wat er gebeurd is maar Misschien een sticker fragile op de dozen , verder zagen de voeders en bakjes er keurig uit , voor materiaal ga ik zeker nog ff kijken wat jullie nog zo al hebben, verder zag alles er tiptop uit. Met informatie erbij. Tevens het niet verzenden na donderdag ivm misschien elders blijven zwerven dagen vind ik top , er wordt aan de mieren gedacht , doen ze niet overal , respect
Mvg coppens
John schreef op 2 oktober 2022
2 commandes, tout est parfait, emballages au top , rapidité d'envoi, excellente communication avec le vendeur, mes camponotus nicobarensis, camponotus fedtschenkoi sont bien arrivés, les mouches a fruits également, merci pour les lasius niger en cadeau, client ravi 😁
TriiCkS schreef op 26 september 2022
Altijd goede kwaliteit voor de juiste prijs! Bestel hier voornamelijk al mijn toebehoren. Ik ga binnenkort als het nodig is eens de verticale nesten uittesten, die lijken me gaaf!
Alexander schreef op 15 september 2022
Ik had een week geleden een Messor Barbarus konigin gekocht met 10 - 15 werkers en wat accessoires. Alles is vlot toegekomen en de mieren zijn toegekomen in topvorm. Als ik iets nieuws nodig heb bestel ik er zeker nog een keer!
christiaan schreef op 8 augustus 2022
Paar weken geleden een Messor Barbarus queen, Pheidole Pallidula queen, reageerbuisjes en wat voeding gekocht. kreeg er ook gratis een Lasius Niger queen bij. allemaal goed gevoed, en netjes verzorgt.
Ook allemaal al werksters gekregen maar helaas is de Lasius queen plotseling overleden toen ze haar eerste werksters kreeg (weet niet waarom).

Ondanks dat wel tevreden, en ga zeker weer een keer bestellen.
kris schreef op 2 augustus 2022
Snel geleverd de poppen, en netjes verpakt 😉
beargilles schreef op 27 juli 2022
Heel te vrede van de bestelling het kwam verzorgt toe en ik moest er maar 1 nacht over slapen en de mieren waren er. 10/10
Theo schreef op 13 juli 2022
Paar maanden geleden een paar mieren queens gekocht.


Zeer vriendelijk ontvangen , goede uitleg , en mooie prijzen!

Bedankt en tot snel
Pierrard schreef op 28 juni 2022
Boutique superbe. Les commandes arrivent rapidement et toujours en super état à des prix très raisonnable

Schitterende winkel. Bestellingen komen snel en altijd in goede staat aan tegen zeer redelijke prijzen.
mathiasramaekers schreef op 16 juni 2022
Vorig jaar een messor barbarus redhead koningin gekocht en een paar weken geleden nog een messor barbarus (gewoon) gekocht plus extra poppen en extra benodigdheden. Iedere keer heel mooi en inorde aangekomen. Zeker en vast een goede winkel!
Kloes schreef op 11 juni 2022
Meerdere bestellingen en kolonies hiervandaan, altijd alles super goed ingepakt en met veel liefde mijn kant opgestuurd, goed contact, kortom super service!!!

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Previous
Next

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?