check-solid-wit-15px

10% KORTING! Geldig t/m 07-07-24 code: korting10!

check-solid-wit-15px

10% KORTING! Geldig t/m 07-07-24 code: korting10!

Acromyrmex octospinosus B2B

Wil je op de hoogte blijven van niet voorradige producten en/of mierenkolonies?

Welke mierensoorten zou je graag in ons assortiment willen?

Acromyrmex octospinosus kopen

Door een acromyrmex octospinosus te kopen, maak je het jezelf niet gemakkelijk. Het is een tamelijk moeilijke mierensoort. Het is echter ook een mooie uitdaging voor de mieren houder. Want slaag je erin om de de ideale omstandigheden te creëren, dan is het houden van deze mierensoort wel degelijk goed te doen.

De koningin en de soldaten kunnen een forse lengte bereiken

Besluit je de acromyrmex octospinosus te kopen, dan koop je een heel grote mier. Zo kan de koningin een lengte bereiken van wel 13 millimeter. De werksters bereiken een lengte tussen de 3 en de 10 millimeter. De soldaten zijn ook al erg groot met een lengte tussen de 10 en de 13 millimeter. Besluit je de acromyrmex octospinosus te kopen, dan heb je daar heel het jaar door plezier aan. Ze houden namelijk geen winterslaap. Kies je ervoor de acromyrmex octospinosus te kopen, dan doe je er verstandig aan toch vooral een cilinder best aan te schaffen.

De mier uit Zuid-Amerika eet bij voorkeur bladeren

De mier uit Zuid-Amerika eet bij voorkeur bladeren en hij houdt van temperaturen die liggen tussen de 22 en de 26 graden Celsius De mieren houden het prima uit als sprake is van een luchtvochtigheid in het nest tussen de 95 en 99 procent. Juist wanneer je besluit de acromyrmex octospinosus te kopen, dan is het extra belangrijk om steeds te zorgen voor een zeer stabiele temperatuur en luchtvochtigheidsgraad.

De acromyrmex octospinosus kopen: je koopt geen gemakkelijke mierensoort

Met deze mier koop je in elk geval een zeer fraaie mierensoort. Ze zijn onderfamilie van de myrmicinae en staan bekend als verbouwers van schimmels. De verschillende bladeren die deze mieren eten, voeren ze namelijk aan de schimmels. Zoals gesteld is het wel een wat lastig te houden mierensoort.De omstandigheden dienen steeds perfect te zijn. Krijg je dat voor elkaar, dan loopt het echter wel los. Het is voor elke mieren houder wel een uitdaging om juist deze mier te houden.

Een uitdaging voor de ervaren mierenhouder!

Je kunt je het als mieren houder en zeker als beginner een stuk gemakkelijker maken. Dit kun je doen door te besluiten door bijvoorbeeld Messor structor te kopen. Daar heb je veel minder werk aan dan wanneer je kiest voor deze schimmel verbouwer. Maar een mieren houder die van een uitdaging houdt, kiest juist wel voor deze speciale en forse mierensoort. Het is aan jou!

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Previous
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?