check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Mieren reageerbuizen

Wanneer je van plan bent een mierenkolonie te beginnen, dan wil je dat je alles natuurlijk prima voor elkaar hebt. Je wilt goed voor je mieren zijn en dat hoort ook zo wanneer je besluit mieren als huisdieren te houden. Met mieren reageerbuizen bijvoorbeeld, creëer je een buitenwereld voor de mieren waar ze hun voedsel halen en waar ze hun afval naar toe brengen. Mieren reageerbuizen zijn dan ook onmisbaar wanneer jij op de beste wijze met jouw mieren om wilt gaan.

Het houden van mieren kost je relatief weinig tijd en energie

De meeste mensen denken bij huisdieren nog steeds aan een hond of kat. Toch besluiten meer en meer mensen om mieren te gaan houden. Van mieren kunnen wij mensen nog echt iets eren en bovendien kost het houden van mieren je relatief weinig tijd en energie. Je hoeft de mier niet bezig te houden, dit in tegenstelling tot een hond of kat.
Mieren reageerbuizen

Een goede mierenhouder heeft altijd voldoende mieren reageerbuizen

Wanneer je besluit een eigen mierenkolonie te gaan houden, dan koop je in eerste instantie een mierenkoningin met broed, een buitenwereld, werksters en uiteraard extra voeding voor jouw mieren. Als je verstandig bent koop je ook meteen mieren reageerbuizen, die al in een aantal starterspakketten zijn opgenomen overigens. Ben je nog verstandiger, dan schaf je gelijk meerdere mieren reageerbuizen aan. Met de extra mieren reageerbuizen kun je voor uitbreiding zorgen en kun je andere reageerbuizen eventueel vervangen als de reageerbuizen vervuild raken of wanneer bijvoorbeeld het waterreservoir van de reageerbuis leeg is geraakt. Mieren reageerbuizen zijn voor de goede mierenhouder dus simpelweg onmisbaar.

Het houden van mieren is een prachtige hobby

Het houden van mieren is een prachtige hobby. Je hoeft de mieren slechts een of twee keer per week wat extra voeding aan te bieden en voor het overige kun je prima naar jouw mieren kijken. Kijken naar hoe ze bezig zijn en blijven en vooral hoe ze samenwerken. Daar kunnen wij mensen echt nog iets van leren namelijk. Behalve leren van de mieren zelf, kun je op onze website ook al voldoende kennis van zaken opdoen. Andere houders van mierenkolonies blijken namelijk steeds bereid om hun kennis te delen. Een mierennest kopen is dus een prima idee wanneer je huisdieren wenst, maar daar niet al te veel tijd aan wilt besteden. Goedkope mieren kopen? Ook dat kan bij ons. Daardoor is dus ook nog eens sprake van een zeer betaalbare hobby.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Vorige
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?