check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Byformica sunburst ant nectar/feeder pakket

Wanneer jij jouw eigen mierenvolk steeds in de beste conditie wilt houden, dan ontkom je er niet aan om ze regelmatig wat extra voeding te geven. Dan zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan een Byformica sunburst ant nectar/feeder pakket. Je kunt ze het Byformica sunburst ant nectar/feederpakket gemakkelijk aanbieden via speciale liquid feeders die we eveneens voor je in ons assortiment hebben opgenomen.

Zo houd jij de mieren steeds in de beste conditie

Wanneer jij ook gevallen bent voor de charme van het houden van mieren, dan wil jij de kleine diertjes natuurlijk steeds in de beste conditie houden. Dit kun je doen door ze regelmatig een Byformica sunburst ant nectar/feeder pakket aan te bieden. Dan weet je namelijk zeker dat de mieren de juiste voedingsstoffen aangeboden krijgen en kunnen ze hard blijven werken. Want dat is iets wat de mieren nou eenmaal graag doen. Met het geven van Byformica sunburst ant nectar/feeder pakket is meteen ook het enige genoemd wat je moet doen als je een eigen mierenkolonie hebt. Voor het overige redden de mieren zichzelf prima. Ze werken de gehele dag door en zeker van de onderlinge samenwerking kunnen wij nog heel erg veel leren.
Byformica sunburst ant nectar/feeder pakket

Onze byformica sunburst ant nectar/feeder pakketten

Byformica mini color liquid feeder 3 ml (keuze uit 11 kleuren)

5,50

Byformica mini color liquid feeder 5 ml (keuze uit 11 kleuren)

5,65

Byformica mini color liquid feeder pakket (keuzen uit 11 kleuren) 4 stuks

20,99

Byformica liquid feeder + 60 ml ant nectar pakket klein

Oorspronkelijke prijs was: €30,60.Huidige prijs is: €25,62.

Byformica liquid feeder 1 ml

2,99

Byformica liquid feeder 10 ml

9,90

Byformica mini color liquid feeders desert

Oorspronkelijke prijs was: €22,95.Huidige prijs is: €15,00.

Byformica liquid feeder 16 ml

10,99

Byformica liquid feeder 3 ml

3,99

Byformica liquid feeder 30 ml

14,25

Byformica liquid feeder 5 ml

4,65

Byformica liquid feeder pakket klein

11,65

Steeds meer mensen ontdekken de charme van het houden van mieren

Werden mieren vroeger vooral geweerd, tegenwoordig besluiten steeds meer mensen om een eigen mierenvolk te houden en een mierennest te kopen. Zeker mensen die graag huisdieren willen, maar die weinig tijd hebben en ook niet teveel tijd aan de dieren wensen te besteden genieten van het houden van mieren. Het is heerlijk de mieren aan de slag te zien. Je blijft er steeds naar kijken.

Meer voeding dan alleen Byformica sunburst ant nectar/feeder pakket beschikbaar

We kunnen je op een zeer breed vlak ondersteunen wanneer ook jij wilt beginnen met het houden van een eigen mierenkolonie. We hebben diverse mierensoorten voor je beschikbaar, zoals we ook complete startersets en warmtematten en warmtekabels aanbieden. Behalve Byformica sunburst ant nectar/feeder pakket hebben we ook een breder aanbod aan extra voeding voor de mieren beschikbaar. Het is maar net wat jij wilt en waar jouw mieren vooral behoefte aan hebben. Het houden van mieren is allesbehalve een dure hobby overigens. Goedkope mieren kopen kan prima bij ons, net als je de keuze dus hebt uit verschillende soorten mieren.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Vorige
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?