check-solid-wit-15px

10% KORTING! Geldig t/m 07-07-24 code: korting10!

check-solid-wit-15px

10% KORTING! Geldig t/m 07-07-24 code: korting10!

Byformica liquid feeder

Wanneer je een mierenkolonie aangeschaft hebt, dan is het zeer verstandig om ook een Byformica liquid feeder aan te schaffen. Wij bieden een zeer breed aanbod van deze feeders. Zo is de Byformica liquid feeder er in verschillende formaten en bieden we zowel groot- als kleinverpakkingen en varieert de inhoud van 1 milliliter tot wel 50 milliliter. Het is maar net hoe groot de omvang van jouw kolonie precies is.

Zo bied je bijvoorbeeld gemakkelijk nectar aan de mieren aan

Met een Byformica liquid feeder kun je prima bijvoorbeeld nectar of andere vloeibare voedingsstoffen aan de mieren aanbieden. Zo goed als elke Byformica liquid feeder die je bij ons kunt kopen is uitgerust met een glazen injectieflacon. Het maakt dat je met een Byformica liquid feeder op uiterst gemakkelijke wijze kunt zorgen dat jouw mieren voldoende voedingsstoffen tot zich krijgen. Zo houd jij jouw mierenkolonie steeds in goede gezondheid en de beste conditie.
Byformica liquid feeder

Onze byformica liquid feeders

Byformica mini color liquid feeder 3 ml (keuze uit 10 kleuren)

5,50

Byformica mini color liquid feeder 5 ml (keuze uit 10 kleuren)

5,65

Byformica mini color liquid feeder pakket (keuzen uit 10 kleuren) 4 stuks

20,99

Byformica liquid feeder + 60 ml ant nectar pakket klein

Oorspronkelijke prijs was: €30,60.Huidige prijs is: €25,62.

Byformica liquid feeder 1 ml

2,99

Byformica liquid feeder 10 ml

9,90

Byformica mini color liquid feeders desert

Oorspronkelijke prijs was: €22,95.Huidige prijs is: €15,00.

Byformica liquid feeder 16 ml

10,99

Byformica liquid feeder 3 ml

3,99

Byformica liquid feeder 30 ml

14,25

Byformica liquid feeder 5 ml

4,65

Byformica liquid feeder pakket klein

11,65

Meer dan alleen een Byformica liquid feeder in ons uitgebreide assortiment

Behalve een Byformica liquid feeder hebben we alles in huis om een mierenkolonie te beginnen. Steeds meer mensen ontdekken de charme van het houden van mieren. Het is leuk en leerzaam en bovendien kost het je in vergelijking met het houden van een hond of kat weinig tijd en energie kost. Zo nu en dan wat voeding bieden met de Byformaica liquid feeder en je hebt eigenlijk alles wat je moet doen wel benoemt. Bovendien kun je erg veel leren van de mieren en speciaal van de wijze waarop samenwerken. Wij mensen zouden er een voorbeeld aan kunnen nemen.

Wij kunnen je echt op alle vlakken ondersteunen als je een eigen kolonie wilt houden

Wij bieden je alles om een kolonie te beginnen en hebben mierenrassen voor beginners en voor de ware specialist. Goedkope mieren kopen is bij ons een optie, zoals we ook voeding hebben en een warmtekabel of warmtemat om de mieren steeds op de juiste temperatuur te houden. En zo kunnen we je op alle vlakken ondersteuning bieden wanneer ook jij de charme van het houden van mieren hebt ontdekt. Wanneer je een blik werpt in onze webshop, dan ontdek je meteen ook dat het houden van mieren een allesbehalve dure hobby is. Dat betekent dus dat je aan jouw hobby weinig tijd en energie hoeft te besteden en dat je ook nog eens geld overhoudt wanneer je ook kiest voor deze geweldige hobby.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Previous
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?