check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Byformica products

Met Byformica products die je in ons assortiment vindt, houd jij jouw mierenkolonie steeds in de beste conditie en in goede gezondheid. Het is belangrijk om jouw mieren van tijd tot tijd wat extra voeding te bieden en dat kan dus prima met de Byformica products zoals we die in onze webshop aanbieden.

Byformica products worden aangeboden in speciale liquid feeders

De Byformica products worden doorgaans aangeboden in een speciale liquid feeders, feeders die we in verschillende formaten voor je beschikbaar hebben. Het hangt een beetje af van de omvang van jouw kolonie welke feeder voor de Byformica products geschikt voor je zijn. Met de feeders kun je de Byformica products prima en gemakkelijk aan de meren aanbieden en dat is uiteraard ook de bedoeling. Bij de feeders voor de Byformica products wordt in zo goed als alle gevallen ook een injectieflacon aangeboden. Het geven van bijvoorbeeld Byformica products is een van de weinige zaken die je moet doen wanneer je een mierenkolonie hebt, Zo weet je zeker dat de meren voldoende voeding krijgen. Voor het overige redden de mieren zich prima zelf. Wat dat betreft kost het houden van een mierenkolonie je amper tijd en energie. Zeker wanneer je het vergelijkt met het houden van andere huisdieren.
Byformica products

Onze byformica producten

Byformica sunburst ant nectar 60 ml

Oorspronkelijke prijs was: €18,99.Huidige prijs is: €13,99.

Byformica sunburst ant nectar 120 ml

Oorspronkelijke prijs was: €24,99.Huidige prijs is: €17,99.

Byformica sunburst ant nectar 240 ml

Oorspronkelijke prijs was: €28,99.Huidige prijs is: €19,99.

Byformica liquid feeder 1 ml

2,99

Byformica liquid feeder 3 ml

3,99

Byformica liquid feeder 5 ml

4,65

Byformica liquid feeder 10 ml

9,90

Byformica liquid feeder 16 ml

10,99

Byformica liquid feeder 30 ml

14,25

Byformica sunburst ant nectar 500 ml

Oorspronkelijke prijs was: €40,99.Huidige prijs is: €29,99.

Byformica liquid feeder pakket klein

11,65

Byformica liquid feeder + 60 ml ant nectar pakket klein

Oorspronkelijke prijs was: €30,60.Huidige prijs is: €25,62.

Het houden van mieren is niet alleen leuk maar vooral ook erg leerzaam

Het hebben van een mierenkolonie is gewoon leuk en leerzaam. Kijk maar eens hoe de mieren samenwerken en hoe hard ze werken. Daar kunnen wij mensen nog erg veel van leren. Wil je een mierenkolonie beginnen, dan kunnen wij je echt helpen. We hebben complete startersets voor je beschikbaar zoals je ook een extra warmtekabel aan kunt schaffen en we al eveneens voldoende warmtematten beschikbaar zijn. We bieden de optie goedkope mieren te kopen, zoals je ook kunt kiezen voor verschillende mierensoorten. Er zijn rassen die meer geschikt zijn voor de beginner zoals we ook soorten hebben die juist prima geschikt zijn voor de mensen die alles weten van de mier.

Ook nog eens een prima betaalbare hobby

Het houden van mieren is ook nog eens een prima betaalbare hobby en op onze website vind je behalve allerlei betaalbare producten ook informatie van andere mensen die een mierenkolonie hebben. Zij delen graag relevante informatie met je en daar heb je echt baat bij. Als beginner is het dus zeer raadzaam om regelmatig eens onze website te checken. Daar heb je namelijk echt baat bij!

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Vorige
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?