check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Warmtekabel

Heb jij plannen opgevat om een mierenkolonie te gaan houden? Dan doe je er zeer verstandig aan een warmtekabel aan te schaffen. Met een warmtekabel bevorder je namelijk de ontwikkeling van jouw kolonie en dat is wat elke liefhebber van mieren uiteindelijk wenst.

Een warmtekabel bevordert de gezondheid van jouw mierenkolonie

Kies je voor mieren, dan wil je daar net zo goed voor zorgen als je voor elk ander huisdier zou doen. In dat kader doe je er goed aan een warmtekabel aan te schaffen. Je legt de warmtekabel voor een beperkt deel op het nest van de mieren. De mieren kunnen op die manier zelf de temperatuur bepalen. Het bevordert de groei en de conditie van jouw volkje en dat is wat elke mierenliefhebber uiteindelijk ook wenst. Behalve een warmtekabel, zou je in dit kader ook kunnen kiezen voor een warmtemat, een mat die volgens hetzelfde principe werkt als een warmtekabel. Kies je voor een warmtekabel, dan krijg je een kabel van 15 Watt en een lengte van 3,5 meter.
Warmtekabel

Meesters van de zelfredzaamheid en erg harde werkers

Kies je voor mieren als huisdier, dan kies je voor een hobby die je relatief weinig tijd en energie gaat kosten. Zeker als je dat afzet tegen het houden van een hond of een kat. Mieren hoef je niet bezig te houden. Het zijn de meesters van de zelfredzaamheid en keiharde werkers. Ze zijn altijd bezig en juist dat is zo mooi om te zien. Zeker als je kijkt naar de samenwerking tussen de mieren, iets waarvan de mens nog een hoop op kan steken.

Het houden van een mierenkolonie kost je relatief weinig tijd

Wil je beginnen met een mierenkolonie, dan schaf je in eerste instantie een mierenkoningin aan met broed, een aantal werksters en een buitenwereld. Hoe groot de kolonie is, bepaal je zelf. In alle gevallen kun je gaandeweg de kolonie echter wel verder uitbreiden. Wij bieden complete starterspakketten en de voeding die je de mieren een of twee keer per week geeft. Het geven van voeding is ook meteen het enige wat echt van jou als eigenaar verwacht wordt. Voor het overige is het vooral genieten van je eigen kolonie. Wij kunnen je helpen bij het starten van een eigen kolonie door je alleen de beste producten aan te bieden en verschillende rassen aan te bieden. Overigens geldt de Messor barbarus als een van de populairste rassen. Goedkope mieren kopen is iets wat je bij ons ook al prima kunt doen.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Vorige
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?