check-solid-wit-15px

10% KORTING! Geldig t/m 07-07-24 code: korting10!

check-solid-wit-15px

10% KORTING! Geldig t/m 07-07-24 code: korting10!

Mierenhotel kopen

Bent u ook altijd gefascineerd geweest door deze insecten? Een mierenhotel kopen is een bijzondere manier om deze kleine wezens van dichtbij te kunnen observeren. Wat normaal gesproken onder de grond gebeurt, kunt u nu met eigen ogen aanschouwen. Deze mysterieuze wereld wordt blootgelegd door uw eigen mierenkolonie te kopen. Laat u verbazen door de ontwikkeling van uw mierenkolonie en de intelligente samenwerking die ze laten zien. Deze hardwerkende insecten zitten geen moment stil, waardoor er altijd wel leven in de brouwerij is. Een ander voordeel van een mierenhotel kopen is dat ze ook erg gemakkelijk in onderhoud zijn. Mieren zijn voor een groot deel namelijk zelfvoorzienend, waardoor u zelf nauwelijks iets hoeft te doen. Dit maakt een mier een ideaal huisdier, hoog in vermaak en laag in onderhoud!

Waar bestaat een mierenkolonie uit?

Bij Quality ants hebben wij alles in huis wat u nodig heeft om uw eigen mierenkolonie te starten. De belangrijkste speler in een mierenkolonie is de mierenkoningin. Wanneer ze een veilig nest heeft, legt ze eitjes waar de werksters uit komen. Deze werksters gaan hard aan de slag om de kolonie te voorzien van voedsel. Bij onze webwinkel koopt u een koningin met broed en een aantal werksters, bijvoorbeeld 10 of 50 stuks om uw mierenkolonie mee te starten. Kies welk ras u het meest interesseert, zo zijn er rassen die geschikt zijn voor beginnende mierenhouder of rassen die geschikt zijn voor een echte mierenexpert. De Messor Brabarus, Messor Structor en Camponotus Nocobarensis zijn enkele toppers in ons assortiment.

Mierenhotel kopen

Wat heeft u nodig om een mierenhotel te kopen?

Een mierenhotel kopen is helemaal niet moeilijk. In een startpakket vindt u alles wat u nodig heeft om uw eigen mierenkolonie te starten. Met een nest, voeding en een buitenwereld hebben de mieren alles wat ze nodig hebben om hun drukke leventje te leiden. Na verloop van tijd kunt u de kolonie natuurlijk altijd uitbreiden met een grotere buitenwereld of een extra nest. Eens of twee keer per week geeft u de mierenkolonie wat extra voedingsstoffen, zoals een druppeltje suikerwater of een klein insect. Een mierenhotel kopen neemt dus helemaal niet veel tijd in beslag, waardoor u meer tijd overhoudt om uw mieren te bewonderen!

Kom langs bij Quality ants

Bij Quality ants informeren we u dan ook graag over uw mierenras, zodat u precies weet wat ze nodig hebben voor een gelukkig bestaan. Ook koopt u bij ons de veldgids ‘Mieren van Europa’ om van alles te weten te komen over maar liefst 400 verschillende mierenrassen. Wordt ook een mierenexpert door uw eigen mierenhotel te kopen! Kom langs bij onze showroom om kennis te maken met onze mieren en producten, of bestel uw mierenhotel en kolonie gewoon online!

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Previous
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?