check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Mierenboerderij kopen

Wanneer je van plan bent om een huisdier aan te schaffen, dan zul je in eerste instantie toch vaak denken aan dieren als honden, katten of bijvoorbeeld hamsters. Wanneer je iets anders zoekt, dan zou je kunnen overwegen een mierenboerderij te kopen. Een mierennest kopen kan je heel erg veel voldoening geven en wat betreft de tijdsinvestering en energie is er geen gemakkelijker huisdier te bedenken dan de mier.

Van mieren kan echt iedereen leren

Van mieren kun je leren en wanneer je besluit een mierenboerderij te kopen, dan hoef je amper tijd te besteden aan de verzorging van de dieren. Mieren redden zichzelf en zijn altijd bezig. Die hoef je dus niet zoals bijvoorbeeld een hond of kat bezig te houden. Wanneer je valt voor de charmes van een mierenkolonie, dan moet je weten dat de mierenkoningin verreweg de belangrijkste mier is. Zij legt eitjes die uiteindelijk werksters opleveren. Deze werksters zijn erg belangrijk en zorgen steeds dat de kolonie over voldoende voedsel beschikt. Een mierenboerderij kopen betekent dus altijd dat je een koningin met broed koopt en een aantal werksters. Van daaruit kan de kolonie verder groeien.

Rassen voor beginners en voor de echte mierenexpert

Wanneer je besluit om een mierenboerderij te kopen, dan heb je de keuze uit verschillende soorten mieren, want er zijn verschillende rassen beschikbaar. De Messor barbarus bijvoorbeeld, is een mierenras dat het erg goed doet bij de mierenliefhebbers. Er zijn echter meer rassen beschikbaar, rassen die geschikt zijn voor de beginner en voor de echte expert. Een mierenboerderij kopen betekent dat de mieren in een geheel eigen en afgesloten ruimte leven. Door goed naar de diertjes te kijken, kun je erg veel van de mieren leren. Gemiddeld genomen geef jij de mieren een of twee keer per week wat noodzakelijke extra voeding. Meer hoef je in principe niet te doen. Door goed te kijken, zie je hoeveel extra voeding de mieren echt nodig hebben.

Een mierenboerderij kopen is leuk en vooral ook erg leerzaam

Behalve van het gedrag van de mieren zelf, kun je ook op onze website extra kennis opdoen van andere mensen die besloten hebben een mierenboerderij te kopen. Geloof maar dat een mierenboerderij kopen en het houden van een mierenkolonie gewoon ontzettend leuk is. En leerzaam ook vooral! Bovendien is het vooral een kwestie van genieten van de noeste diertjes, want het houden van mieren vraagt verder amper tijd en energie.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Vorige
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?