check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Poppen kopen

Het kan weleens voorkomen dat een mierenkolonie niet helemaal lekker loopt of dat je een kolonie sneller wilt laten groeien. In dat geval is er een natuurlijke oplossing om de kolonie een ‘boost’ te geven met behulp van poppen. Poppen zijn mieren in hun coconfase. Met het toevoegen van deze poppen aan de mierenkolonie, ook wel broed boosten genoemd, kun je de kolonie een mooie boost geven! Bij Quality Ants kun je gemakkelijk poppen kopen om jouw kolonie een boost te geven.

Wat is broed boosten?

Broed boosten betekent niks anders dan broed toevoegen aan een kolonie, zodat de kolonie wordt uitgebreid en als het ware een “boost” krijgt. Poppen is een benaming voor de mier in coconfase. Deze poppen behoren tot de laatste cyclusfase van ei tot mier en de poppen zullen vanzelf uitkomen. Door poppen toe te voegen, krijgt de mierenkolonie extra werksters, waardoor de kolonie een boost krijgt. De poppen hebben in tegenstelling tot larven geen voedsel nodig en vragen daardoor weinig energie van de werksters. Het voordeel van broed boosten met behulp van poppen is dat de groei van de kolonie sneller gaat.

Poppen kopen

Onze poppen

Camponotus cinctellus 10 poppen

12,95

Camponotus fedtschenkoi 10 poppen

14,99

Camponotus japonicus 10 poppen

12,95

Camponotus maculatus subnudus 10 poppen

12,95

Camponotus mutilarius 10 poppen

17,99

Camponotus singularis 5 poppen

13,50

Crematogaster scutellaris 10 poppen

7,99

Formica fusca 10 poppen

12,95

Lasius niger 20 poppen

9,50

Manica rubida 10 poppen

13,99

Messor barbarus 10 poppen

9,99

Myrmica rubra 10 poppen

9,95

Tetramorium ceasputium 10 poppen

5,99

Heatpack voor verzending

2,70

Polyrhachis dives 10 poppen

11,99

Acromyrmex octospinosus 20 poppen

19,99

Camponotus cecconi 10 poppen

12,95

Camponotus cruentatus 10 poppen

12,95

Camponotus maculatus 10 poppen

12,95

Camponotus parius 10 poppen

12,95

Carebara diversa 50 poppen

18,99

Camponotus ligniperda 10 poppen

14,95

Camponotus nicobarensis 10 poppen

8,95

Hoe werkt broed boosten?

Een mier ontstaat na gedaantewisseling (metamorfose) en er zijn drie stadia voordat een mier volwassen is: eitje, larve en de pop. Een volwassen mier noem je imago. Voordat de mier volgroeid is, gaan er dus drie stadia aan vooraf. De larven worden gevoed en verzorgd door de werksters. Het volgende stadium, de pop of cocon, heeft geen voedingsstoffen nodig. Deze poppen hebben dus geen extra energie nodig van de mierenkolonie en zullen vanzelf uitkomen. Dit maakt de poppen een goede oplossing als je de mierenkolonie een handje wilt helpen of wilt laten groeien. De koningin krijgt dankzij het broed boosten namelijk meer werksters en dankzij de aanwezigheid van meer werksters, kan de kolonie meer voedsel verzamelen om de larven te verzorgen. Hierdoor kan de koningin meer eitjes leggen en de groei van de mierenkolonie gaat automatisch sneller. De kolonie krijgt dus echt een boost.

Broed boost kopen

Bij Quality Ants koop je gemakkelijk poppen om jouw broed te boosten. We bieden poppen aan voor diverse soorten mierenkolonies. Neem daarom een kijkje in onze webshop en bestel gemakkelijk en snel poppen voor jouw mierenkolonie! Voor vragen over het kopen van poppen kun je terecht op onze website. Wij hebben ook een showroom waar je van alles kunt zien en vragen. Bovendien kun je hier ook poppen, mierenkolonies en andere producten aanschaffen.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Vorige
Volgende

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?