check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Mieren voedingsset

Een mieren voedingsset is uiteraard onmisbaar wanneer je besluit een mierenkolonie te gaan houden. Want je wilt natuurlijk wel dat het je mieren aan niets ontbreekt en dat de kleine, hardwerkende diertjes een goed leven leiden. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om mieren te houden. Een mieren voedingsset is daarbij onmisbaar.

Je koopt een mierenkoningin met broed en een aantal werksters

Mieren houden? Jazeker, steeds meer mensen die huisdieren willen, besluiten een eigen mierenkolonie te gaan houden en een mierennest te kopen. Je koopt een mierenkoningin met broed, een aantal werksters en een buitenwereld en je kunt in principe van start gaan. De mierenkoningin is verreweg het belangrijkste. De koningin legt eitjes waar werksters uit ontstaan en die werksters zorgen dat een kolonie goed kan functioneren en dat er steeds voldoende voedsel is. Het houden van mieren kost je weinig tijd en energie. Het enige wat je moet doen is met een mieren voedingsset zorgen dat er voldoende voeding is voor de hardwerkende mieren, die zich verder in de afgesloten mierenboerderij prima zelf weten te vermaken.
Mieren voedingsset

Aan de mieren heb je geen kind, zorg met de mieren voedingsset dat je ze wel voldoende voeding biedt

Je hebt geen kind aan de mieren. Wel is het verstandig een warmtekabel aan te schaffen, een kabel die je voor een deel op het best legt. Zo kunnen de mieren zelf de temperatuur bepalen. Wist je dat wij mensen nog heel erg veel van mieren kunnen eren? Het is heerlijk naar jouw eigen mierenkolonie te kijken en te zien hoe ze werken en vooral hoe ze samenwerken. Juist op dat aspect steken ze mensen echt de loef af. In vergelijking met een hond of een kat is het houden van een eigen mierenvolk weinig tijdrovende hobby. Het plezier is er echter niet minder om.

Wij kunnen je alles bieden wanneer je een eigen mierenkolonie wilt beginnen

Wij kunnen je alles bieden op het gebied van mieren. Goedkope mieren kopen is bij ons geen probleem, zoals we je verschillende mieren aan kunnen bieden. Er zijn meerdere mierenrassen beschikbaar waarbij het ene ras meer geschikt is voor beginners en een ander ras juist weer geschikt is voor de specialist op het gebied van mieren. We bieden complete starter sets en helpen je nadrukkelijk bij het starten van een eigen mierenkolonie. Op onze website kun je ook de ervaringen van andere mensen die een kolonie hebben lezen. Ook dat is zeer waardevolle informatie.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Previous
Next

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?