check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

check-solid-wit-15px

Verzend dagen: maandag t/m donderdag.

Mieren buitenverblijf

Vraag mensen naar welk huisdier zou wel zouden willen hebben en je hoort slechts zelden dat mensen met de mier op de proppen komen. Toch is de groep mensen die mieren houden groeiende. Steeds meer mensen hebben een mieren buitenverblijf en beginnen hun eigen mierenkolonie. Op zich best logisch. Het houden van mieren kost je namelijk weinig tijd en van de kleine hardwerkende diertjes kan iedereen leren.

Belangrijkste mier is en blijft toch de mierenkoningin

Hoewel een mieren buitenverblijf heel erg mooi is, zeker ook voor de mieren zelf, is het net het belangrijkste wanneer jij jouw eigen mierenkolonie wilt beginnen. Dat is en blijft toch vooral de mierenkoningin. Zij legt eitjes waaruit uiteindelijk werksters geboren worden. Deze werksters zorgen er ook in het mieren buitenverblijf voor dat de kolonie steeds over voldoende voedsel beschikt. De werksters zijn heel de dag bezig. Die hoef je niet zoals bij een hond bijvoorbeeld wel het geval is, echt niet bezig te houden.

Mieren buitenverblijf

Welke mieren laat je in het mieren buitenverblijf rondwandelen?

Wanneer je besluit een mierenkolonie te beginnen, dan koop je dus altijd een mierenkoningin met broed en een aantal werksters. Een mieren buitenverblijf is eigenlijk ook een must en wij kunnen je ook aanvullende voeding bieden om je mieren steeds in perfecte conditie te houden Het een of twee keer per week geven van wat extra voeding is eigenlijk ook het enige wat van jou verwacht wordt. Voor het overige kun je vooral naar de mieren kijken en leren van wat ze doen.

Je kunt jouw kolonie later altijd verder uitbreiden

Welke mieren er in jouw mieren buitenverblijf rond gaan wandelen, is aan jezelf. Er zijn verschillende rassen beschikbaar. De Messor barbarus is een van de meest populaire rassen, maar we hebben er meer beschikbaar. We kunnen je overigens prima complete starterssets bieden, en je bepaalt ook zelf hoeveel werksters je in eerste instantie aanschaft. In een later stadium kun je jouw kolonie namelijk altijd verder uitbreiden. En geloof ons maar; een mierennest kopen is echt ongelooflijk leuk en educatief. De wijze waarop de mieren samenwerken en werken is voor iedereen leuk om te zien en dus leerzaam. Groot voordeel ten opzichte van het houden van reguliere huisdieren als honden en katten is dat je amper tijd kwijt bent wanneer je een mierenkolonie begint. En bovendien hoef je de diertjes amper bezig te houden. Die vermaken zich zelf namelijk wel.

Laat een review achter

Wij zouden het erg waarderen als u na het ontvangen van uw bestelling een review zou willen achter laten op onze website of Google pagina!

Rob
Lees verder
Er was iets misgegaan met de bestelling maar ze hebben het heel snel en heel netjes af gehandeld.
Echt een top winkel.
Jan
Lees verder
Drie keer iets besteld in de afgelopen anderhalve maand. Goed en snel antwoord op vragen via de chat en de kolonie Camponotus Nicobarensis was goed verpakt en is gezond (met werksters en broedsel) aangekomen.
Daan
Lees verder
Ik heb onlangs mieren besteld (Camponotus Cruentatus soort)
Ze zijn heel gezond aangekomen en leven al in hun formicarium met buitenwereld ze houden van het eten dat ik erin leg.
Ik gebruik de beetlejelly cups dat lusten mijn mieren het liefst.
Een jelly cup is groot ik kan er heel lang mee doen.
Als ze een klein beetje proteine nodig hebben gebruik ik een bakje meelwormen die ook van hier besteld zijn.
Ik ben super tevreden en raad iedereen deze winkel aan.
Groetjes uit België van Daan
Niek
Lees verder
Afgelopen week op bezoek geweest in de showroom, leuk om te zien.
Een polyrhachis dives kolonie met bijbehoren gekocht, allemaal prima geregeld.
Bodhi Dubbelman
Lees verder
Naar mijn optiek de beste mierendealer van Nederland. 3 kolonies besteld en allemaal in top conditie. Communicatie is daarnaast ook super.
Maykel Schollen
Lees verder
Een paar weken terug mn Polyrhachis kolonie binnen gekregen, was niet mn eerste aankoop hier, maar zoals altijd netjes verpakt en snel verzonden. De mieren zien er top en gezond uit, ze zijn ook al flink aan het bouwen geweest, ben er erg blij mee.
Thomas Overman
Lees verder
Paar bestellingen gedaan, alles prima! Laatste keer was er wat fout gegaan, gelijk een reactie gehad en een oplossing + extra. Top service.
Boaite
Lees verder
Ik heb pheidole pallidula en Camponotus nicobaresis kwamen alleging goed aan had pheidole gekocht 100+ werksters dus zat er gelijk een kleine buitenwereld bij veel broer aan het einde van de vakantie dus al 200 en de nicobaresis doet het ook goed

Top service
mohamed
Lees verder
zeer goede kwaliteit de koningin kwam levend en gezond binnen. Der was genoeg zaad en er waren veel larven en broed. De kolonie had 13 werksters op moment van bezorgen. Echt een leuke soort om te houden en het is het zeker waard om dit te bestelen en de mieren te obseveren. Zeker het kleine bedrag waard.

Tip kijk heel voorzichting en hou ze zoveel mogelijk op een plek ze zijn zeer gevoelig
Evan
Lees verder
Gister fruitvliegjes besteld, waren met de briefpost vandaag al in huis. Enorm goede kwaliteit en service! Ga binnenkort nog maar wat voeding bestellen :)
Pim Bouwens
Lees verder
Zeer snelle en nette levering van de producten. Zat allemaal netjes verpakt en werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden, jullie hebben er een vaste klant bij!!!
Ernst Bruinsma
Lees verder
Vandaag de bestelde mieren binnen gekregen. Deze waren zeer goed verpakt, alle in goede gezondheid geleverd. Dank hiervoor. Deze webshop is een aanrader. Goed/snel en professioneel.
Dano
Lees verder
Paar dagen geleden een kolonie besteld, het was goed ingepakt en het was snel geleverd. Er waren wat minder mieren dan besteld dit had perry zelf ook aangegeven. Ik geloof dat hij daarom extra beatlejelly mee heeft gegeven. Echt top service zeker weten een aanrader!
Carl Boeckx
Lees verder
Vandaag mijn kolonie Aphaenogaster gibbosa toegekregen na enige vertraging bij Post.nl. Maar na een telefoontje met Quality ants was ik gerustgesteld dat de diertjes veilig zouden aankomen.

Topzaak is dit.
Nick
Lees verder
Camponotus fedschenkoi besteld. Deze is duidelijk met veel zorg ingepakt en is prima aangekomen. Vorig jaar hier een Messor barbarus koningin besteld en een jaar later doen ook die het geweldig. Groot assortiment voor een mooie prijs.

Kort gezegt een aanrader
Johan Roos
Lees verder
Nog wat dingen besteld bij Perry de bestelling was zeer snel hier en zag er weer bijzonder goed uit !!
Voor iedereen een aanrader ze leveren snel en goede spullen top!!!.
Bedankt weer Perry !!!
Mart
Lees verder
Goed en professioneel verpakt en snel verzonden.
KierownikenDushi
Lees verder
We bestellen hier regelmatig, nooit klachten gehad en perfecte service gekregen. Bedankt!!
Koen Hommels
Lees verder
super goede klantenservices, producten optijd en in goede staat ontvangen
Jozua Krale
Lees verder
Heb een stel miertjes gekocht, kwamen allen in goede staat binnen, veilig verpakt. Binnen en dag bezorgt dus een verzending waar direct wat mee word gedaan!
cas
Lees verder
dit is een goeie website zeer veel aanbod voor een mooie prijs ik heb nu de messor capitatus bestelt en heb direct te horen gekregen dat die verzonden wordt
Previous
Next

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Winkelwagen
Sidebar

Sign in

No account yet?